• zo. jun 23rd, 2024
VV LEO JO19-1 vs FC Assen 12 september 2023 - © Gino Wiemann

Zo langzamerhand ben ik kind aan huis bij , want ook vanavond om 18:30 uur zat ik weer langs de lijn bij de oefen van tegen FC op 12 september 2023 bij te (Dr.).
De eerste helft was duidelijk in het voordeel van , zij wisten ook goed te pasen en scoorden in totaal 4 keer. Het net werd goed gevonden door de spelers van FC Assen.
De rust heeft ook wat teweeg gebracht bij het elftal van VV LEO JO19-1 want het vuur zat er opeens in. Naarmate de 2de helft vorderde werd het spel steeds beter van de blauwen.
De achterstand werd bijna ingehaald en met een nipt verlies moest VV LEO JO19-1 de wedstrijd uit handen geven aan FC Assen. Ook nu weer een leuke oefenpot en ook met wat meer publiek, dit kwam mede door de ouders die meegekomen waren met het elftal van FC Assen en er was ook een kleine schare VV LEO fans aanwezig.
De lijn van het betere spel zit er wel in bij JO19-1 en dat beloofd wat voor de aankomende wedstrijden, daar zal ik indien mogelijk ook verslag van doen.
Aanstaande zaterdag kan ik sowieso niet bij het voetbal zijn want dan wordt de 4 Mijl van Assen gehouden en dat is voor mij ook een event wat ik fotografisch gezien niet wil missen.

Elftallen bij VV LEO die het leuk vinden als ik langs kom om foto's te maken van jullie voetbalwedstrijd, neem dan contact met mij op via het contactformulier hier op deze site.

Bekijk hieronder alvast een kleine selectie, de resterende foto's staan weer onder het menu voetbal.

Translate »