Voetbal

VV LEO JO19-1 vs SVZ JO19-1 1 maart 2023

VV LEO JO19-1 vs SVZ JO19-1 1 maart 2023 - © Gino Wiemann

Vanavond maar weer eens avondvoetbal gefotografeerd bij . Deze keer de tussen VV LEO JO19-1 en SVZ JO19-1 op 1 maart 2023
Ik had op de website gelezen dat de wedstrijd om 19:00 uur zou beginnen en zoals altijd ben ik dus ruimschoots op tijd aanwezig om bijvoorbeeld nog even het inlopen en het trainen voor de wedstrijd alvast vast te leggen.
Om 19:00 uur nog geen wedstrijd en hoorde later dat het om 19:30 uur zou beginnen, dus toen nog maar even de kantine ingedoken om een bakkie te drinken, want om nu meer dan een half uur in de kou te staan kleumen, daar had ik niet zoveel zin in.
Om klokslag 19:30 uur werd het fluitsignaal gegeven voor deze en het was al meteen duidelijk dat VV LEO JO19-1 de ietwat sterkere ploeg was, leuke acties en mooie pasen werden er gegeven.
Ik had mij goed aangekleed, maar kreeg het toch wel een beetje , je zit stil en dan wordt je toch sneller koud, ondanks de thermokleding en de handwarmers.
Na de rust nog iets van 20 minuten gebleven en toen hield ik het voor gezien, was door en door koud, volgende keer nog maar iets warmer aankleden.
Het was ook een oefenpotje en dan heb ik er niet zoveel moeite mee om eerder te stoppen met foto's maken.
Hieronder een kleine impressie de resterende foto's zijn weer in het menu te vinden van VV LEO hierboven.

Kijk voor de uitslag op de website van VV LEO


To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.