Voetbal

Twee wedstrijden bij VV LEO op 4 maart 2023

VV LEO JO15-2 vs SJO ZVC 14 JO15-1 4 maart 2023 - © Gino Wiemann

Vanmiddag om 13:00 uur werden er twee voetbalwedstrijden gespeeld op te .
De eerste helft heb ik bij vs gezeten langs de lijn en de tweede helft ben ik naar de voetbalwedstrijd tussen JO15-2 en SJC ZVC '14 JO-15-1 gegaan. Beide voetbalvelden liggen dicht bij elkaar, de dames op kunstgras en de heren op gewoon gras.
Het waren twee leuke wedstrijden de dames waren aan elkaar gewaagd en er werd mooi gevoetbald. Na de eerste helft was de stand al 4 – 1 voor VV LEO MO15-1 en hoe het verder afgelopen is weet ik niet, maar dat zal ik straks wel zien op de site van VV LEO.
De heren van waren ook goed op dreef en ook hier werd prima voetbal gespeeld er werd goed gecommuniceerd en waren mooie aanvallende acties, van beide elftallen eigenlijk wel.
Het was weer een koud en guur windje en af en toe wat motregen, maar ook deze keer weer goed en warm aangekleed om toch de tweede helft te kunnen fotograferen.
Bekijk hier een selectie van de gemaakte foto's van zowel de dames als de heren van VV LEO jeugd.
De resterende foto's zijn weer te bekijken en eventueel te bestellen als digitaal bestand, zie daarvoor de foto's hierboven in het menu van VV LEO.

Hier alvast de eerste foto's van VV LEO MO15-1 vs ACV MO15-1 – foto's bestellen kan via deze link (opent in nieuw venster).


Hier alvast de eerste foto's van VV LEO JO15-2 vs SJC ZVC '14 JO15-1 – foto's bestellen kan via deze link (opent in nieuw venster).

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.