VV LEO 2 tegen Weerdinge 2 op 19 maart 2023

VV LEO 2 vs Weerdinge 2 19 maart 2023 - © Gino Wiemann

Vandaag was het voor mij als fotograaf dubbel genieten, want er werden meerdere voetbalwedstrijden gespeeld op .
Het 2de van VV LEO speelde op het kunstgras en het 1e van VV LEO speelde op het hoofdveld.
Om 12:00 uur begon de wedstrijd tussen VV LEO 2 en Weerdinge 2 en het was meteen al een interessante wedstrijd. Er werd mooi gevoetbald en er werd over en weer goed gescoord.
Een mooi momentje vond ik zelf het schot van een Weerdinge voetballer, ik meende gehoord te hebben de naam Matthijs, maar vergeef mij als het een verkeerde naam is.
Maar bijna vanaf de middenstip trapte hij de vrije trap richting het doel en kwam op de bovenlat terecht, anders was het een meesterlijk doelpunt geweest.
De eindstand was in het nadeel van VV LEO 2, zij moesten de winst overlaten aan Weerdinge 2 die met een 2 – 3 naar huis ging in een opperbeste stemming.
Volgende keer beter LEO 2
Bekijk hieronder alvast een selectie van de gemaakte foto's, de resterende foto's zijn weer in het menu hierboven te vinden van VV LEO

De tweede tussen en werd op het hoofdveld gespeeld en begon om 14:00 uur.
En ook hier weer direct mooie acties en werd er mooi gevoetbald.
In de 17de minuut werd het doel gevonden en werd het 1 – 0 voor LEO 1 daarna ging het over en weer met de bal. In de 23e minuut kon PJC de gelijkmaker in het net schieten.
Na iets meer dan 45 minuten was het rust en ging ik alvast naar de andere kant van het veld, want het zonnetje scheen lekker en daar moet je dan toch even rekening mee houden als fotograaf.
De 2de helft was qua doelpunten wat rustiger en werd het net niet meer gevonden en werd de eindstand 1 – 1