• za. apr 27th, 2024
Yde de Punt 2 vs VV LEO 4 17 maart 2024 - © Gino Wiemann

Gisteren tijdens de voetbalwedstrijd van VV LEO JO19-1 tegen Engelbert JO191-1 in Loon even gesproken met Thomas en toen kwam de uitwedstrijd ter sprake die vandaag in Yde de Punt gespeeld zou worden om 10:00 uur.
Normaal gesproken deed ik geen uitwedstrijden, maar Yde de Punt is niet zo ver rijden en het leek mij ook wel eens een keer leuk om een ander voetbalveld te zien dan dat van VV LEO 🙂
Dus vanmorgen geen uitslapen, maar op normaal tijdstip uit de veren en toen naar Yde de Punt getogen.
Voordeel van de zondagmorgen is wel dat er nagenoeg geen verkeer op de weg was, dus waren wij mooi op tijd.
En als je op tijd bent, ben je niet te laat zou Johan Cruijff gezegd kunnen hebben.
VV LEO 4 was nog aan het opwarmen en warmlopen idem gold voor Yde de Punt 2.
Een van de spelers van LEO kwam naar mij toen en verwelkomde mij allervriendelijkst en vroeg of ik nog even voor de wedstrijd aan een elftalfoto wilde maken, natuurlijk wil ik dat wel.
Dus elftalfoto gemaakt en een mooie wedstrijd gewenst.
De wedstrijd was over en weer sterk, mooie kansen hier en daar, maar in de eerste helft kwma LEO 4 al op een achterstand te staan door een wat knullig doelpunt. Fijn voor , maar deze had de keeper denk ik wel kunnen houden, maar goed wie ben ik.
Na de rust begonnen beide elftallen weer aan de wedstrijd en ergens halverwege werd het 2 – 0 voor Yde de Punt, er werd per ongeluk in het eigen doel gescoord door LEO 4, pech dus.
De wedstrijd verliep verder prima zonder rare dingen, wel lichte blessures, maar verder een mooie en vriendschappelijk pot voetbal. Aan de inzet van heeft het niet gelegen, maar vandaag zat het er jammer genoeg niet in.
Dit smaakt naar meer wat de uitwedstrijden betreft en zal in de toekomst nog wel wat meer voetbalvelden gaan zien.
Liever een foto zonder Sportief Assen logo, dan kun je bij de online fotobesteldienst van Oypo terecht, klik daarvoor HIER.
Bij het aanschaffen van een foto of foto's steun je mij als fotograaf ook een beetje, alvast bedankt vanaf deze zijde!
Hieronder alvast een kleine sfeer impressie.