Motorsport

24 april 2022 WK Super Bikes TT-circuit Assen

WK Super Bikes TT-circuit Assen 24 april 2022

Wat een prachtige dag, vandaag naar het WK Super Bikes op het geweest om een fotoreportage te maken voor o.a. en Photo.nu
Na twee jaar pandemie was het heerlijk om weer naast de baan te staan en oude bekenden te spreken. Het was weer hoog tijd om eens weer wat moois te fotograferen. Het was ontzettend leuk om Henk Teerink en zoon Damon weer te zien en te spreken, het gaat ook hartstikke goed met Damon, houdt die naam in de gaten!
Ook Bert van Dalen nog even gesproken een topfotograaf die niet meer weg te denken is van het circuit van Assen. En ook met superaardige Marco v/d Meer hij zit steevast op post 17 bij de GT Bocht, allemaal fijne mensen en ik vond het ook fijn om hun allemaal weer te zien en te spreken na de ‘verplichte' stop van de afgelopen twee jaar.
Het was gewoon een ontzettend geslaagde dag en mooie races gezien. Uitslagen e.d. zijn weer via de bekende kanalen te bekijken of ga anders gewoon even naar de website van het TT-circuit.
Ook deze keer weer ontzettend veel foto's gemaakt en je kunt ze hieronder bekijken en eventueel bestellen als afdruk of als download.

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.