Motorsport

WK Super Bikes 22 tm 24 april 2022 Assen

WSBK TT-circuit Assen 14 april 2019 036

Vanmorgen de bevestiging van mijn fotograaf aanvraag ontvangen voor de aanstaande WK Super Bikes op het TT-circuit van Assen.
Nog maar 1,5 week ongeveer en dan barst het motor ‘geweld' weer los op het circuit. Het is ook bij ons rustig geweest de afgelopen 2 jaar door de pandemie en alles ook rustig op een rijtje kunnen zetten. Inmiddels ook opdrachtgevers gevonden om mijn beeldmateriaal aan te leveren, allemaal goede ontwikkelingen waar ik ook ontzettend mijn best voor heb gedaan. En ik zeg maar zo, meer dan je best doen kan niet, toch?
Als Freelance persfotograaf ben ik flexibel inzetbaar en dat is voor mijn huidige en toekomstige opdrachtgevers prettig om te weten.
Ik kijk in ieder geval met veel plezier uit naar een weekend van ronkende en brullende motoren, de reuk van burning rubber en zo kan ik nog wel even doorgaan.
De beelden zullen ook op Sportief Assen komen te staan en natuurlijk op Photo.Nu
Geniet alvast even mee met de beelden uit het verleden.

Hoogtepunten

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.