• zo. jun 23rd, 2024
4 Mijl Assen 5de editie 17 september 2022 - © Gino Wiemann

Lustrum editie van de op 17 september 2022 in het te (Dr.)

Geweldig om te zien dat ook vandaag weer een prachtig hardloopevent de 4 Mijl Assen up and running was in het Anne Frank Park te Marsdijk in het mooie Assen (Dr.) Er was veel publiek aanwezig om de hardlopers en hardloopsters aan te moedigen tijdens de 4 Mijl Assen en dat was mooi om te zien.
Helaas gooide af en toe het regenachtige weer roet in het eten, maar dat mocht de pret niet drukken. Veel deelnemers aan de start om 12:00 werd het startschot gegeven voor:
Kidsrun 500m groepen 1 en 2
Kidsrun 1000m groepen 3, 4 en 5
Kidsrun 1500m groepen 6, 7 en 8

Daarna om +/- 13:50 uur:
Start 4 Mijl scholierenloop – junioren
Omstreeks 14:00 uur werden de senioren en masters aan de start verwelkomd.
En om 15:00 uur liep de laatste deelnemer al weer over de finish. Klik op uitslagen om naar de tijdwaarneming te gaan van de afgelopen 4 Mijl Assen.

Dit alles werd afgewisseld met hier en daar, meestal hier, een bui en soms ook fikse buien. Tsja, dat is iets wat een organisatie niet in de hand heeft, maar desalniettemin een zeer succesvolle 5de editie van de 4 Mijl Assen.
Hier en daar ben ik langs het parcours gaan staan met mijn camera om de hardlopers tijdens hun sportieve prestaties vast te leggen.
Bij de heren won Tom Hendrikse met een tijd van 19:41 en bij de dames Marrijtje Molenhuis met een tijd van 24:23
Hieronder alvast een kleine selectie, later meer foto's die ook te bestellen zijn als digitaal bestand.
Omdat het hier een jubileum/lustrum editie betreft heb ik de prijs van een digitale foto aangepast en deze blijft geldig tot 30 september 2022, daarna wordt het oudere en dus duurdere tarief weer van kracht.
Veel plezier met het bekijken van de foto's en het leuke van het Pro account van Oypo is dat de bezoekers op nummer kunnen gaan zoeken, dat scheelt een hoop gezoek in de vele foto's.

Have fun!

De foto's staan inmiddels online bij Oypo (de online foto besteldienst) klik op deze LINK om naar de foto's te gaan of kijk direct hieronder.


Translate »