Hardlopen

Rolder Toren Run op 1 oktober 2022

Roldertoren Run 1 oktober 2022 - © Gino Wiemann

Op 1 oktober 2022 wordt de eerste editie van de gelopen, de start en finish is op de Hunebedweg te .
De Roldertoren Run is een (gloed)nieuw hardloopevenement en ik ben blij om daar als één van de eerste sportfotografen bij aanwezig te zijn.
Het accent ligt op de beleving, je loopt op verharde en onverharde wegen en er zijn 3 afstanden, de halve marathon, de 10 kilometer en de 5 kilometer en het is een schitterend parcours om hard te lopen.
Omdat het de eerste keer is kan ik helaas nog geen foto's laten zien, dus houd deze pagina in de gaten.
Voor de routebeschrijving kun je hier terecht. Voor meer informatie over het hardloopevenement verwijs ik graag naar de website van de Roldertoren Run.
Tot zaterdag 1 oktober in Rolde of ergens langs het parcours!
De route gaat ook over het Balloërveld en zodoende de foto aangepast met een stukje hiervan. Vanmorgen om 10:30 uur op tijd aanwezig om eerst de auto te parkeren en daarna naar de startboog van de Roldertoren Run gelopen. Om exact 11:00 uur werd het startschot gegeven voor de halve marathon, het zonnetje scheen volop, wie doet je wat.
Maar in de verte zag ik al hier en daar wat donkere wolken tevoorschijn komen. Na de eerste start van de halve marathon was de 5 en de 10 km aan de beurt. Ook deze start verliep vlekkeloos, prima georganiseerd zo.
Voor de uitslagen kun je hier terecht.
Na het laatste startschot zijn we een rondje gereden om de hardlopers onderweg nog even op de foto te zetten, maar ja, kaartlezen is nooit mijn sterkste kant geweest dus kwamen we op de verkeerde plek uit.
Toen maar 1 km voor de finish een plekje gezocht, dat was helaas van korte duur, want de regen kwam met bakken uit de lucht vallen en toen vond ik het welletjes en zijn we naar huis gegaan.
Bekijk hieronder alvast een kleine impressie en mocht je een foto van jouw eerste Roldertoren run willen bestellen dan kan dat ook hier.

Klik op deze link om naar de online fotobesteldienst van Oypo te gaan.
De foto's worden gescand en dan kun je makkelijk op je startnummer zoeken.

Omdat het de eerste editie is heb ik een speciaal kennismakingstarief, dit tarief geldt 14 dagen, daarna weer het oude tarief.

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: © Gino Wiemann