• do. mei 30th, 2024

Ook door de pandemie ben ik de afgelopen keren niet bij de geweest en ben ontzettend blij dat ik deze keer weer welkom ben om als aanwezig te zijn voor o.a. .
Aanstaande vrijdag de bescheiden ophalen bij Golazo en dan wordt het weer genieten van een prachtige inmiddels 36e editie van de 4 Mijl Groningen het is per slot van rekening wel het grootste hardloopfeest van Noord-Nederland.
Het beloofd een mooie zondag te worden wat het weer betreft en verwacht ook weer ontzettend veel publiek langs de route.
In de aanloop naar de aankomende 4 Mijl Groningen staan ook nog enkele edities van de vorige keren .
Voor de pandemie was ik elk jaar bij de finish te vinden op de Vismarkt te Groningen. De fotoreportages die ik toen maakte zijn van 2011/2012/2013/2014/2015 en 2018
Door andere foto opdrachten was ik niet in staat om er in 2016 en 2019 erbij te zijn en tijdens de pandemie al helemaal niet.
Gelukkig is daar verandering in gekomen en ben ik er voor Assen op 9 oktober 2022 weer aanwezig bij de 4 Mijl Groningen.
Voor meer informatie over de 4 Mijl Groningen verwijs ik graag naar hun website.
Wist je trouwens dat de afstand van de 4 Mijl exact 6,437 kilometer is en dat dit de afstand is van Haren naar de finish op de Vismarkt in Groningen.
Nog even nagenieten van de waar ik als fotograaf bij aanwezig was, dat kan!
Bekijk hieronder nog even jouw sportieve prestatie van de voorgaande jaren en de foto's van de 35e editie staan er inmiddels ook bij.
Mocht onverhoopt deze pagina niet goed te zien zijn op jouw telefoon/tablet, klik dan op deze LINK om direct naar de online fotobesteldienst van Oypo te gaan (pagina opent in nieuw venster).

*TIP* Zoek snel naar jouw foto met behulp van je startnummer!

Translate »