• za. jun 22nd, 2024
CHEext 6 juni 2022 - © Gino Wiemann

Vandaag 6 juni 2022 werd de gehouden van het in het mooie dorp (Dr.)
Als fotograaf was ik hier nagenoeg de gehele dag aanwezig om een en ander vast te leggen. Er was een zeer gevarieerd programma en er was zelfs een op paarden aanwezig die spectaculaire stunts uithaalden.
Het was een zeer geslaagde die af en toe last had van een klein buitje, laten we zeggen om de paarden en even wat af te koelen van hun inspanningen.
Op het eind zou de Grote Prijs van Eext gereden worden, maar toen gooide het weer voor mij echt ‘roet' in het hele gebeuren. Het plensde behoorlijk en dat werd mij even wat te gek. Nog een paar ritten van onder de paraplu gefotografeerd, maar toen we de app bekeken van het weer heb ik de keuze gemaakt en vond ik het genoeg voor vandaag.
Hieronder alvast een kleine selectie, morgen of overmorgen zullen alle foto's online staan en kunnen deze bij belangstelling besteld worden als afdruk of als digitaal bestand. Op deze manier kan ik dan de kosten weer een beetje dekken die ik gemaakt heb.
Jessica, bedankt voor de gastvrijheid en graag tot een volgende keer!

Na twee jaar geen Concours Hippique gehad te hebben in Eext kunnen we tijdens Pinksteren weer een prachtig evenement organiseren.
Het Concours Hippique vind plaats op het evenemententerrein van Eext.

Het voorlopig programma ziet er als volgt uit:
Vrijdag 3 juni: 
Subtop, kür op muziek & Z dressuur paarden 
Zaterdag 4 juni: 
1.10, 1.20, 1.30, 1.35 springen paarden + Pinksterfeest in de tent 
Zondag 5 juni: 
0.80, 0.90, 1.00 & 1.10 springen paarden &  springen pony's
Maandag 6 juni: 
1.20, 1.30, 1.35, 1.40 springen paarden & + Afterparty met DJ 

Om foto's te bestellen klik daarvoor hier.

Translate »