Motorsport

Geen MOTUL TT fotograaf accreditatie voor mij

MOTUL TT 30 juni 2019 - © Gino Wiemann

Helaas, dit jaar geen mogen ontvangen voor de aanstaande op het van Assen. De accreditatie regels van worden steeds hoger en strenger en dan val ik net buiten de boot als Freelance fotograaf.
Ik heb natuurlijk geen groot mediabedrijf achter mij en ondanks al mijn pogingen kom ik daar ook niet aan de bak als sportfotograaf. Maar de aanhouder wint en ik ga gewoon lekker door zoals ik altijd heb gedaan en wie weet kan ik volgend jaar wel een opdrachtgever vinden die mijn fotomateriaal voldoende vind zodat ik gewoon volgend jaar weer een aanvraag kan doen.
Het publiceren van foto's van dit jaar wordt dan moeilijk, want ik ben er niet bij, nou dat klopt niet helemaal, want wij kijken gewoon thuis op een groot scherm naar de in Assen 🙂
Ik had het wel heel bijzonder gevonden, mede omdat dit weer de eerste keer echte TT is sinds de pandemie.
Maar niet getreurd en zijn nog zoveel leuke sporten die ik kan vastleggen en ik blijf aan de weg timmeren ondanks dat ik volgend jaar pensionado word 🙂
Zo ben ik nu regelmatig te vinden bij de grasbaanraces, zie daarvoor de foto's elders op de website en heb ik momenteel een soort van sollicitatie lopen bij Sport050 om als sportfotograaf allerlei sporten in beeld te brengen, dus zoals gezegd blijf ik lekker stevig aan de weg timmeren.
Nog even wat beelden terugzien van de vorige MOTUL TT in 2019 waarbij ik wel aanwezig mocht zijn, dat kan hieronder.

Latest-news

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: © Gino Wiemann