• zo. jun 23rd, 2024
Persconferentie MOTOGP TT-circuit Assen 7 juni 2022 - © Gino Wiemann

Enkele weken geleden ontving ik een uitnodiging van media van het om de persconferentie voor de aanstaande bij te wonen.
Vanmorgen 7 juni 2022 om 11:00 uur was het zover. We werden allemaal ontvangen in de press conference room naast het media centre. Na van een lekkere kop koffie genoten te hebben ging de deur naar het media centre exact om 11:00 uur open zodat alle aanwezigen waaronder Arjan Bos, Peter Oosterbaan en ook burgemeester Out zich naar binnen konden begeven, daarna volgden de journalisten en fotografen. Ook de cameraploeg van RTV Drenthe o.l.v. Karin Mulder was aanwezig en er zal ongetwijfeld een nieuws item aan gewijd worden op RTV Drenthe.
Onder gasten waren o.a. Bo Bendsneyder , en Zonta de zoon van Jurgen van den Goorbergh aanwezig en van elk werd een interview afgenomen. Ook het TT-museum werd onder de aandacht gebracht en er staan leuke dingen op stapel tijdens het TT-festival wist Sander ten Bosch te vertellen.
Na de persconferentie was er gelegenheid om verder interviews af te nemen en konden de aanwezigen genieten van een lunch die aangeboden werd door het TT-circuit.
Nog een paar weekjes en dan barst het TT geweld los en kunnen we ons weer verheugen op fantastische motorraces op het circuit, maar ook in Assen zal het een feestgedruis van jewelste zijn. Sander vertelde nog dat er meer dan 100 artiesten over alle dagen het podium zullen betreden, dat beloofd weer ‘Het feestje van het jaar‘ te worden, ik kijk ernaar uit!!

Translate »