• do. jun 13th, 2024
Grasbaanraces Loppersum 10 juni 2023 - © Gino Wiemann

Op werden de Semi finales zijspan verreden op de grasbaan van . Vanaf 13:15 uur tot aan 20:45 uur zijn wij bij de races geweest en natuurlijk weer veel te veel foto's gemaakt. Bij binnenkomst meteen onder de indruk want er was een crash tussen twee rijders geweest en de ambulance en andere hulpverleners waren snel ter plaatse. Op moment van schrijven nog geen idee hoe het met de rijders gaat, maar vanaf hier heel veel sterkte en beterschap met het herstel.
Na dit incident konden de races weer een aanvang nemen van de Jeugd en Nationalen. Voor uitslagen en dergelijke verwijs ik graag naar de websites van Baansportfansite en Mfac Loppersum.
Bij de zijspannen werd het team van Meijer met nummer 3 de winnaar van de zijspan finale. Bij de specials was weer oppermachtig en ook heeft adembenemende races laten zien. Al met al een prachtige dag met schitterende en vooral stoffige races, want het was niet alleen zonnig maar ook ontzettend droog.
Er werd regelmatig gesproeid om de baan toch wat stofvrij te maken, maar ja met 30-31 graden verdampt dat weer vrij snel.
Morgen en maandag weer verder met de foto's, hieronder alvast een kleine impressie.
De eerste sessie van Jeugd en Nationalen staan online en kunnen indien gewenst besteld worden!


Baansportfansite logo
Translate »