• za. jun 22nd, 2024
Grasbaanraces Opende 18 juni 2022 - © Gino Wiemann

Voor mij is het momenteel erg druk bijna elk weekend ben ik op pad om o.a. vast te leggen en deze keer viel de eer te beurt aan de grasbaanraces in bij . Dit is de nieuwe locatie voor de toekomstige races die in Opende worden gehouden.
Ook vandaag weer mooie op tijd, want er werd wel regen voorspeld en misschien wel een klap onweer, nu kun je de verwachtingen niet altijd geloven, maar toch….
won meteen de eerste wedstrijd en kreeg uit handen van burgemeester Ard van der Tuuk de beker uitgereikt. In de pauzes werd de baan hier en daar nat gemaakt want het was aardig stoffig en droog.
Om 19:15 uur zijn wij weer huiswaarts gekeerd, het is al met al wel een inspannende bezigheid, grasbaanraces fotograferen 🙂 en dan kom je er ook weer achter dat je geen 18 meer bent, maar desalniettemin ontzettend genoten van de wedstrijden.
Tineke Barels hartelijk dank voor de gastvrije ontvangst en graag tot een volgende keer.

Foto's bestellen als digitaal bestand kan hier (pagina opent in nieuw venster). Met de verkoop van de foto's kan ik mijn kosten een beetje dekken die ik maak. En zeker met de huidige benzineprijzen is dat helaas noodzakelijk!!

Hieronder alvast een paar foto's van vandaag.

Translate »