Motorsport

RSZ Motorsport 5 september 2022 TT-circuit Assen

RSZ Motorsport 5 september 2022 - © Gino Wiemann

Het was eigenlijk te warm, over de 32 graden en naast de baan is het nog veel warmer, haast heet kan ik je vertellen.
Maar ik wilde toch voor Assen verslag doen van de racewedstrijden die er vanmiddag werden verreden.
Na de middagpauze richting circuit gegaan en kon meteen mijn e-step even uitproberen, nee niet op de baan, maar ernaast 🙂 en ik kan zeggen dat ik zeer tevreden ben over de e-step. Hij rijd prima en toen ik thuiskwam was de batterij nog op 81% dus dik tevreden.
Bekijk hier alvast de eerste foto's die ik vandaag maakte van de racewedstrijden.

Latest-news

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: © Gino Wiemann