Motorcross

Rick Elzinga en RTV Oost werken mee aan voorbereiding Dutch Masters of Motocross Markelo

Rick Elzinga en RTV Oost werken mee aan voorbereiding Dutch Masters of Motocross Markelo

RTV Oost was zaterdag te gast op circuit de Herikerberg, waar op zondag 23 april a.s. de tweede wedstrijd van de Dutch Masters of Motocross wordt verreden. Ze kwamen hier een interview opnemen met thuisrijder Rick Elzinga uit Zenderen.

De 21-jarige Elzinga is mede door het winnen van de EMX250 titel in 2022, opgenomen in het officiële fabrieksteam van Yamaha. Hij verblijft dan ook bij het team in het Belgische Beringen maar heel af en toe is hij nog in Twente om op het ROC in Almelo dingen voor school te doen. Vanwege zijn deelname aan het wereldkampioenschap reist hij sowieso al twintig weekenden maar op 23 april komt hij aan de start in Markelo.

RTV Oost en de organisatie in Markelo hadden hem naar de Herikerberg gehaald voor een interview. De leden en het bestuur zijn al maanden lang bezig met de voorbereiding van de Dutch Masters of Motocross, waar veel WK toppers aan de start zullen staan en waar Rick Elzinga zijn titel zal proberen te verdedigen. RTV Oost zal het interview met meerdere dingen van de voorbereiding van het event uitzenden op 21 april.

Naast het interview gaf Rick circuit verantwoordelijke Wouter Scholman aanwijzingen hoe de baan bij het steile gat zal moeten worden aangepast want het speciale is dat het achterste gedeelte inclusief het steile gat bij het circuit wordt betrokken voor de Dutch Masters of Motocross.

De online kaartverkoop en promotie campagne zijn inmiddels gestart, en ook de eerste wedstrijd van de Dutch Masters is inmiddels ook verreden.

Entree is 25 euro – Parkeren gratis

Voor meer informatie kunt u kijken op de volgende link:
https://linktr.ee/motorcrossmarkelo?fbclid=IwAR1Ix8Roy_4s9heK1LGs3RNqVfuMMimbW0kL6HNFKkcY5ClpJdUvH7i8qqQ

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.