• zo. jun 23rd, 2024
Photocredits - Stijn Vanoverbeke

Persbericht: Arnhem, 15-12-2023
gaat titel verdedigen

Jeffrey Herlings van het Red Bull KTM Factory team keert in 2024 terug op de Nederlandse circuits van , en om zijn Dutch Masters of Motocross titel te verdedigen. Herlings wist dit jaar de titel in de 500 klasse te pakken en wist alle zes de manches te winnen.

Voor de Nederlandse fans zijn de Dutch Masters of Motocross wedstrijden een unieke kans om Herlings aan het werk te zien. Daarnaast biedt de competitie ook de kans om een handtekening te scoren of met hem op de foto te gaan tijdens de handtekeningsessie, die ook in 2024 weer vast in het tijdschema is opgenomen.

Met zijn vijf wereldtitels en 103 Grand Prix overwinningen behoort Herlings tot één van de beste crossers uit de geschiedenis ooit. Mis het daaarom niet en kom kijken hoe onze Nederlandse topper de strijd aan gaat met de andere wereldtoppers die aan de start staan.

Kalender Dutch Masters of Motocross 2024:

17-03 Harfsen
01-04 Oldebroek
21-04 Markelo

Voor meer informatie kunt u kijken op www.dutchmastersofmotocross.nl

Press Release: Arnhem, 15-12-2023

Jeffrey Herlings to defend Dutch Masters of Motocross title

Jeffrey Herlings of the Red Bull KTM Factory team will return to the Dutch circuits of Harfsen, Markelo and Oldebroek in 2024 to defend his Dutch Masters of Motocross title. Herlings won the title in the 500 class this year and won all six motos.

For the Dutch fans, the Dutch Masters of Motocross races are a unique opportunity to see Herlings in action. In addition, the competition also offers the chance to score an autograph or take a picture with him during the autograph session, which is also permanently included in the schedule in 2024.

With his five world titles and 103 Grand Prix victories, Herlings is one of the best motocross riders in history ever. So don't miss it and come and see how our Dutch hero is battling with the other world class riders in the championship.

Calendar Dutch Masters of Motocross 2024:

17-03 Harfsen
01-04 Oldebroek
21-04 Markelo

For more information, please visit www.dutchmastersofmotocross.nl

Photocredits – Stijn Vanoverbeke

Translate »