Zaalsport

Zaalvoetbal 9 november 2022 in de Marsdijkhal te Assen

Zaalvoetbal Marsdijkhal 9 november 2022 - © Gino Wiemann

Om ook de lokale sporten in beeld te brengen ben ik steeds op zoek naar teams, sportverenigingen om hun specifieke sport in beeld te brengen.
Deze fotoreportages zijn een eigen initiatief om het sporten nog meer in de picture te zetten en de beleving ervan in beeld te brengen. Zo was ik gisteravond bij een leuke en gemoedelijke (wedstrijd) in de te Assen in de mooie wijk .
Van te voren even contact gehad met contactpersoon Albert Tolsma om naar de tijden e.d. te informeren en ook de vraag gesteld of ze het leuk vonden als er een fotoreportage van hun zaalvoetbal gemaakt zou worden, dit werd met een volmondig JA beantwoord.
Dus zo gezegd en zo gedaan.
Er werd gevoetbald van 22:00 uur tot 23:00 uur en de club hoopt nog wat nieuwe leden in de nabije toekomst te kunnen verwelkomen.

Vind je het leuk om een balletje te trappen, maar heb je geen zin in uitwedstrijden, uren van huis zijn en gedoe? Dan is zaalvoetbal Marsdijk iets voor jou!
We spelen elke woensdagavond van 22:00 tot 23:00 uur in de Marsdijkhal een onderlinge partij van . We zijn een mooie mix van jonge en oudere spelers – op dit moment zo tussen de 20 en 60 jaar / – en we spelen lekker fanatiek, maar zonder prestatiedruk. De sfeer is ontspannen en de lachspieren worden net zo goed getraind als de benen.
Je hoeft geen Messi te zijn, maar inzet en het vermogen om de bal naar de juiste kleur te spelen worden wel gewaardeerd, ook al gaat dat bij ons natuurlijk ook wel eens mis.
Heb je interesse in wekelijks een uurtje ongedwongen zaalvoetballen?
Neem dan eens contact op met Albert Tolsma +31653397365
Tot snel!

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: © Gino Wiemann