Zaalvoetbal

Oliebollentoernooi VV LEO 30 december 2023

Oliebollentoernooi VV LEO 30 december 2023-middag

Het was voor mij even spannend, want de afgelopen 1,5 week was ik niet zo fit en wilde wel heel graag naar het van in de te – Assen.
Omdat het toch wel een hele lange dag zou worden heb ik besloten om in de middag naar het Oliebollentoernooi te gaan en een gedeelte in de avond.
Vanaf 14:00 uur tot ongeveer 16:30 uur heb ik foto's gemaakt van de verschillende teams en vanavond ben ik ook weer van de partij na het avondeten. Omstreeks 18:30 uur weer in de Marsdijkhal en daar gebleven tot bijna 20:00 uur.
Het leuke van zaalvoetbal vind ik toch wel de snelheid en het enthousiasme van de spelers. En het is dus voor mij als fotograaf ook een uitdaging om de actie vast te leggen. De ene keer lukt dat beter dan de andere keer, maar hoop wel een leuke fotoreportage van de middag gemaakt te hebben.
De wedstrijden van vanmiddag waren hoofdzakelijk van JO15, JO17, MO20 en vanavond de beurt aan de oudere jongeren en de senioren.
Dat beloofd weer een mooi zaalvoetbalspektakel te worden.
Je kunt de foto's bekijken in het menu hierboven of klik direct op Oliebollentoernooi om meteen naar de fotopagina te gaan.
En vergeet niet @vvleoloon te volgen op Instagram om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en laten we met z'n allen de club naar de 1000 volgers helpen!!

Latest-news

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: © Gino Wiemann