• ma. mei 27th, 2024
Ducati clubraces TT-circuit 28 mei 2022 - © Gino Wiemann

Vanmorgen was ik omstreeks 10:00 uur aanwezig op het om een gedeelte van de vast te leggen. Waarom een gedeelte?
Vanmiddag is er in onze wijk Marsdijk een roofvogel demonstratie en daar wil ik voor de wijkkrant ook even heen om foto's te maken.
Het begon vanmorgen mooi, lekker zonnetje en gelukkig niet zoveel wind als gisteren. Maar ik had te vroeg gejuicht, want ik had het nog maar net gezegd of de eerste sputters kwamen al uit de lucht vallen. Gelukkig is mijn apparatuur weathersealed dus maak ik mij er niet zo druk om, maar als je nat bent en er staat wat wind, dan krijg je het koud.
Ik ben weer begonnen bij de GT bocht en daarna weer naar de Haarbocht en Ossebroeken, blijven gewoon twee leuke plekken om te fotograferen.
Voor uitslagen en dergelijke verwijs ik graag naar de website van de Ducati clubraces daar staat ook alle informatie over tickets e.d.
Bekijk hieronder een kleine selectie van de foto's die ik vanmorgen maakte. Bestellen kan ook, dat kan via deze LINK naar Oypo (pagina opent in nieuw venster).

Translate »