Ducati clubraces

Ducati clubraces vrijdag 27 mei 2022 TT-circuit

Ducati clubraces TT-circuit 27 mei 2022 - © Gino Wiemann

Vanmiddag iets na 13:00 uur, na de pauze van de clubraces, mijn polsbandje opgehaald bij het van het Assen.
Zoals altijd ga ik als eerste naar de en dat was ook meteen de plek om mijn nieuwe lens uit te testen. Sinds een paar dagen heb ik speciaal voor deze motor- en autosport events een nieuwe lens aangeschaft. Het is een Sigma 60-600 4.5-6.3 DG OS HSM Sports geworden, een beest van een lens qua uiterlijk maar ook qua gewicht!
Deze lens moet je haast wel met een monopod of statief gebruiken, want als je hier een half uurtje mee loopt dan krijg je Popeye armen 🙂
Maar aangekomen bij de GT bocht alles in gereedheid gebracht om de vrije trainingen te gaan fotograferen. Er werd in verschillende groepen gereden, groep 1 t/m 4 en die reden gemiddeld allemaal een 20 minuten op het circuit.
Ik kwam er al snel achter dat deze lens een windvanger is, het waaide ook behoorlijk moet ik zeggen en dat kwam de foto's niet helemaal ten goede. Het was net een een vlaggenstok die teveel wind vangt.
Maar goed, na een uurtje bij de GT bocht ben ik naar de gegaan, dat vind ik ook een mooie plek om foto's te maken, want je kunt dan eerst de Haarbocht pakken en dan snel naar de andere kant lopen om de mee te pakken, daar gaan de lekker plat door de bocht.
Omstreeks 15:30 uur ben ik weer naar huis gegaan en ben direct bezig gegaan met de foto's om deze op de website te plaatsen.
Bekijk hieronder de foto's die ik vandaag maakte bij de GT bocht, de Haarbocht en de Ossebroeken.
Foto's bestellen kan ook, klik daarvoor op deze LINK je wordt dan doorverwezen naar Oypo (pagina opent in nieuw venster).

Hoogtepunten

To Top
Translate »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.