• do. jun 13th, 2024
Grasbaanraces Dutch Open Grass Track 2022 - © Gino Wiemann

Het was al weer even geleden dat ik iets in mijn blog had geschreven en nu is het daar weer even een mooi moment voor.
Eind van dit jaar, ergens eind september bereik ik, geloof het of niet, de pensioengerechtigde leeftijd. Dat is ook weer een mijlpaal voor mij, dat houdt niet in dat ik dan op mijn lauweren ga rusten, maar ga het wel rustiger aan doen.
Vanuit mijn bedrijf en ICT heb ik nog een fantastische opdrachtgever waar ik al heel wat jaren, sinds 2006, de foto's van de diploma uitreikingen verzorg. En dat doe ik tot op de dag van vandaag nog steeds met veel plezier, altijd blije mensen op de foto zetten, wat wil een fotograaf nog meer.
Ook op gebied blijf ik actief, maar zal mij niet meer zo druk maken om accreditaties. Kan en mag ik ergens komen, dan is het fijn, zo niet dan niet.
Mijn lidmaatschap bij de NVJ blijf ik zolang mijn bedrijf nog actief is houden, het kan altijd van pas komen en met mijn lidmaatschap steun ik ook de Nederlandse Vereniging van Journalisten en dat vind ik ook belangrijk.
Als (vrijwilliger) blijf ik mij inzetten voor o.a. VV LEO en 4 Mijl Assen en als wijkkrant fotograaf/webmaster bij Wijkvereniging Marsdijk
Het zijn eigenlijk alleen maar leuke dingen die ik doe en hoop dat nog lang vol te kunnen houden. Het is niet zo dat ik nu achter de geraniums ga zitten 🙂
Nog een leuk dingetje, sinds vandaag ben ik ook vriend van VV LEO geworden, een reclame bord is voor mijn bedrijf niet meer nodig, zie hierboven. Op deze manier kan ik de leukste voetbalclub van Assen toch ook een klein beetje meehelpen.
De verkoop van de voetbalfoto's gaat best goed en op deze manier kan ik dan zorgen dat het geld ook weer wat terugvloeit naar de voetbalvereniging. De website van Sportief Assen wordt ook erg goed bezocht, elke dag toch om en nabij de 3000 bezoekers en daar ben ik best wel blij mee.
Nu moet ik zeggen dat ik die website ook aardig promoot op Instagram en als je het leuk vind en op de hoogte wilt blijven van mijn sportfotografie, neem eens een kijkje en volgen kan altijd!
Omdat ik sportfotografie ontzettend leuk vind heb ik voor dit jaar nog een aanvraag gedaan voor een permanente mediapas bij het TT-circuit, deze pas had ik pre-pandemie ook en hoop dat ik dit jaar weer in aanmerking kom zodat ik de website van Assen met nog meer fotomateriaal kan voorzien van events op het circuit.
Er staan in ieder geval weer een hoop leuke fotomomenten op stapel en gisteren ook nog contact gezocht met MSV Motordrenthe om daar foto's te komen maken van de motorcross trainingen en wedstrijden en ook dit werd goed ontvangen.
Binnenkort zal de definitieve agenda bekend zijn en zal ik daar ook foto's gaan maken die dan later ook weer op de site komen te staan.
En als laatste nieuwtje heb ik Baansportfansite weer aangeschreven voor de grasbaanraces in 2023
Er staan weer een aantal grasbaanraces op mijn lijstje net zoals vorig jaar eigenlijk, Vries, Balkbrug, Aduar, Stadskanaal en misschien ook Staphorst. Maar omdat ik alles zelf bekostig moet ik even zien of het rendabel is.
Beeldredacteuren en de media die geïnteresseerd zijn in mijn fotowerk mogen dit jaar nog contact opnemen via de website van (pagina opent in nieuw venster), volgend jaar gaat alles op laag pitje.
Ik heb er in ieder geval zin in om dit jaar nog even te vlammen als sportfotograaf bij de sportevenementen.

Met sportieve groeten,

Gino,

Translate »